Osnovna škola Rapska

Dan otvorenih vrata

Veliku završnicu našeg projektnog tjedna 80. obljetnice naše škole obilježila su širom otvorena vrata koja su pozivala sve naše drage goste, roditelje, bake i djedove, naše bivše učenike, na nekoliko događanja. U Aleji sjećanja, izložbi o povijesti naše škole, prisjetili smo se crtica iz prošlosti, učeničkih radova i mnogih drugih zanimljivosti.

Bio je tu prigodni sajam gdje su naši učenici sa svojim razrednicima predstavili svoje poduzetničke ideje i odradili veoma uspješnu prodaju svojih proizvoda i usluga. Čestitke, didaktičke igračke, privjesci, narukvice i ogrlice, magneti, oslikane platnene vrećice, straničnici, ukrasi, mirisne vrećice; sve se moglo pronaći na razrednim štandovima. Red za pucketave kokice bio je velik, limunada je tekla u potocima, a palačinka više tražila se vrlo brzo.

Istovremeno se odvijala prava mala licitacija umjetničkih dijela. Zainteresirani ljubitelji umjetnina mogli su pronaći svog favorita u mnoštvu likovnih radova naših učenika.

Našu glazbeno-literarnu večer uz svjetlost svijeća obasjali su naši učenici i njihove glazbeno scenske poslastice. Uz zvukove klavira, gitara, divnih glasova te recitacije vlastitih stihova uživali smo u buđenju osjećaja i naravno, ponosa.

Zahvaljujemo još jednom svim našim učenicima i učiteljima koji su svojim radom i trudom osvijetlili ovu našu veliku obljetnicu!

Vaša ravnateljica Diana Dujmović i voditeljica projekta – Dani OŠ Rapske Adriana Strmotić

Tekst napisala: Sanja Brajević

Foto: Sanela Lacić

 

Odgovori