Osnovna škola Rapska

Nastava na daljinu: tjedan pripremanja i ponavljanja

Poštovani učenici i roditelji Osnovne škole Rapska,

prema naputku Ministarstva znanosti i obrazovanja (https://skolazazivot.hr/tjedan-ponavljanja-i-planiranja/) sljedeći nastavni tjedan, od 6. do 9. travnja 2020. godine, učenici trebaju iskoristiti za ponavljanje i sistematizaciju znanja te iz tog razloga učitelji neće slati nove zadatke.

U ponedjeljak ujutro svaki će razrednik 5.-8. u virtualnim učionicama pojedinog razreda objaviti tjedni plan rada u kojemu će biti navedene cjeline i teme koje učenici moraju ponoviti.

Te dane će se učenici javljati učiteljima s pitanjima i nejasnoćama te će im učitelji odgovarati. Učitelji će također (s obzirom na A raspored), biti on line u vremenu od 17- 18:30 kako bi u realnom vremenu mogli komunicirati s učenicima. Ako bude potrebe učitelji će zakazati video ili audio poziv s učenicima i za to će im najaviti vrijeme.

Učitelji razredne nastave također neće slati nove zadatke te će komunicirati s roditeljima/učenicima na dogovoreni način.

Također, tijekom sljedećeg tjedna će svi učenici i roditelji dobiti povratne informacije o aktivnosti učenika tijekom posljednja tri tjedna nastave na daljinu.

Proljetni praznici počinju 10. travnja, a povratak na nastavu je 14. travnja kada će već biti objavljen novi tjedni planovi.

Od toga tjedna započinje i vrednovanje učenika te ćete o tome biti detaljnije obaviješteni tijekom sljedećeg tjedna.
Svim učenicima i roditeljima želimo ugodan vikend!

Djelatnici OŠ Rapska

3 thoughts on “Nastava na daljinu: tjedan pripremanja i ponavljanja

Odgovori