Osnovna škola Rapska

Online edukacije za roditelje osnovnoškolske djece na temu sigurnosti na Internetu – CSI i A1

OŠ Rapska pokrenula je suradnju na projektu Centra za sigurniji internet i kompanije A1 Hrvatska, koji zajednički organiziraju online edukacije za roditelje osnovnoškolske djece na temu sigurnosti na Internetu. Cilj radionica je pružiti roditeljima relevantne informacije, kako bi svoju djecu zaštitili od neželjenog sadržaja u online svijetu, obzirom da većina djece danas svakodnevno provodi vrijeme na internetu, koji uz niz edukativnih i zabavnih sadržaja nažalost nudi i sadržaje neprimjerene djeci osnovnoškolskog uzrasta.

Na početku ove školske godine nude šest termina edukacija, koje su posebno osmišljene za roditelje djece nižih, odnosno viših razreda i molimo podršku ovom projektu kroz prijave zainteresiranih roditelja čija djeca pohađaju našu školu da se prijave na radionice i tako pomognu svojoj djeci da sadržaje koji su dostupni na internetu konzumiraju s pažnjom i oprezom. U nastavku pročitajte dopis namijenjen roditeljima.

Radionice drže stručnjaci – psiholozi Centra za sigurniji internet, koji obrađuju teme kako djeca koriste internet, s kim komuniciraju, koje su potencijalne opasnosti i kako ih zaštititi. Predstavnici kompanije A1 Hrvatska rado će odgovoriti na sva tehnička pitanja vezana uz aplikacije za internet zaštitu.

Više o projektu i radionica u dokumentu kojeg možete preuzeti ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *