Osnovna škola Rapska

Sretan Božić Lijepa naša

Dok lampice svijetle i glazba nas grije, djeca se smiju… dok se veselimo svi… na trenutak samo se zaustavimo i zaželimo jedni drugima zdravlje, blagost i veselje, obećajmo da ćemo biti dobri ljudi i pravi prijatelji… ruku jedni drugima pružiti i veselo se nastaviti družiti i u novoj godini koja nam dolazi.

Druga obljetnica školskog projekta obilježena je božićnim sajmom na kojem su učenici predstavili svoje rukotvorine. Moglo se tu pronaći mnoštvo božićnih ukrasa, čestitki, slastica. Pravo lice božićnih blagdana vidjelo se na svakome štandu, radost, uzbuđenje i osmijeh na licu.

Vesela gužva stvorila se na igralištu, roditelji, bake i djedovi su svojim dolaskom podržali i naš humanitarni rad. Osim slatkih zalogaja, šetnjice i razgovora, pjevušili smo uz božićne melodije.

Razdragano društvo počastili smo i božićnom priredbom. Naš provjereni dramski tim donio je mnoštvo smijeha, a ponosno smo pratili glazbene točke naših malih i velikih učenika. Posebno smo bili ponosni na naše male prvaše.  Za božićno-glazbenu poslasticu pobrinuli su se prof. Ana Janković i članovi KUD-a.

Zahvaljujemo učenicima i roditeljima koji su se uključili i pripomogli, svima koji su nas posjetili i uveselili. Hvala i učiteljima na velikom trudu i radu. Veliko hvala i našim kuharima Anici i Dragi i našem tehničkom osoblju.

Na kraju, hvala i našoj ravnateljici za provedbu projekta Sretan Božić Lijepa naša!

Fotogalerija na više.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *