Osnovna škola Rapska

Završna svečanost u Rapskoj

Kao prijatelj… uđi u bolji svijet

Završna svečanost u Rapskoj bila je protkana porukama prijateljstva kao najvažnije vrijednosti. Što to uopće znači biti pravi drug i prijateljska podrška u rastu i razvoju prikazali su učenici kroz dramske crtice i stihove. Kako je to odrastati u svijetu stvarnih osjećaja i kako je naša najveća snaga u različitostima koje nas čine snažnijima. Što možemo učiniti kada mišljenje drugih ostavi traga u nama i kako se nositi sa odrastanjem… na mnoga pitanja dobili smo odgovor. Često je ponekad malo dovoljno. Budi pravi prijatelji, pruži ruku, uputi lijepu riječ. Ako njegujemo iste vrijednosti u našim različitostima, svi možemo ostaviti trag.

Uz prijatelje veselije je sve, pa tako i podijeliti sreću školskih uspjeha. Ponosno smo pljeskali svim našim učenicima i njihovim mentorima koji su u ovoj školskoj godini pokazali zavidne rezultate na državnim natjecanjima. Od košarke do fizike, od naših glazbenih slavuja do informatike preko autorskih dramskih tekstova i scenskog nastupa do likovnih izričaja, građanskog odgoja i islamskog vjeronauka. Naši učenici mogu sve. Pozornica je bila premala za sve nagrađene.

Radost završetka školske godine je veća uz priredbe koje postavlja naša profesorica Ana Janković.

Svim učenicima koji su sudjelovali, na pozornici i oko pozornice, svim učiteljima koji ohrabruju, potiču i ponosno stoje uz svoje razrede, svima bez kojih tehnička provedba ne bi bila moguća, svim roditeljima koji se vesele s nama, svima vam hvala!

Završit ćemo stihovima s pozornice… Rastimo zajedno!

Fotografije uvijek govore više od riječi…

 

Tekst: Sanja Brajević

Foto: Sanela Lacić

Galerija fotografija na više.

Odgovori