Osnovna škola Rapska

Dan otvorenih vrata – Goethe-Institut Kroatien

 

U subotu, 9. rujna 2023. želimo nazdraviti s vama – za sve nezaboravne ljetne uspomene, ali i predstojeću školsku godinu i jesenski semestar. Od 10:00 sati očekuje vas raznovrstan program za djecu, mlade i odrasle. Pripremili smo i privlačne popuste za tečajeve i ispite.

Što vas 9.9.2023. od 10:00 sati nadalje očekuje u Goethe-Institutu Kroatien?

Naš tim iz knjižnice pripremio je brojne aktivnosti iz svoje ponude.

Na oglednim satovima svi – mali i veliki – mogu upoznati naše tečajeve njemačkog jezika i na zabavan način naučiti svoje prve riječi i rečenice na njemačkom jeziku. Ako već govorite njemački, no ne znate na kojoj ste razini, a htjeli biste se upisati u naše jesenske tečajeve – ovo je savršen dan za sudjelovanje na našem inicijalnom testiranju.

Možete rezervirati i svoj prvi posjet „fitness-centru“, trenirati i postati fit za polaganje međunarodno priznatih ispita.

Prijavljeni školski razredi sa svojim će se nastavnicama i nastavnicima upustiti u utrku s vremenom kroz escape s temom Njemačke.

Neće nedostajati ni kreativnosti niti eksperimenata, a najmanji će sudionici upoznati naše pripovjedačko kazalište (Kamishibai) i zeca Hansa Hasea.

Dan, naravno, neće proći ni bez kina i kokica – naš odjel za Kulturne programe za vas je izabrao poseban film.

Otkrijmo zajedno našu jesensku ponudu!

Obećavamo vam mnoštvo zabave, dobro raspoloženje, besplatne radionice i igre, akcije i susrete.

Detalje o programu možete pronaći ovdje.

Wir sehen uns!

Vaš Goethe-Institut Kroatien

 

P.S. Tečajevi za djecu u jesenskom semestru počinju 23.9.2023.

Odgovori