Osnovna škola Rapska

Dani Erasmusa

Naša škola uspješno je privela kraju Erasmus projekt “Online vs. offline – two worlds meet”, voditeljica Mirena Maljković te pokrenula novi projekt „Abeceda školskog zadovoljstva kroz međugeneracijsko učenje“, voditeljica Diana Dujmović. Stoga smo se s veseljem odazvali pozivu da naša škola sudjeluje na Danima Erasmusa u OŠ Nikola Tesle u organizacije Petre Šelebaj.

Učenici naše škole: Tia Antonić, Gabrijel Boršo, Marija Jurina, Marieta Pauk i Ena Šmudla predstavili su našu školu te projekte koje smo provodili. S učenicima su odigrali društvene igre te Kahoot kviz na temu Sigurnog interneta kojeg su naši učenici izradili u sklopu projekta „OffLine OnLife“. Za učenike je bila pripremljena igra Potraga za blagom te druženje uz sendviče dok su profesorice sudjelovale na radnoj kavi u kojima smo razgovarali o novim projektima te mogućnostima i izazova provođenja Erasmus projekta u školama.

Veselimo se daljnjim međuškolskim suradnjama kao i ovakvi događajima u kojima se razmjenjuju korisna iskustva i ideje te se međusobno motiviramo.

Mirena Maljković i Diana Dujmović

Kako nam je bilo pogledajte u kratkom videu te na više u fotogaleriji.

 

 

Odgovori