Osnovna škola Rapska

Dan BezVeze 2024

Što učiniti kada nema veze …i sve ti se čini bezveze

Jednostavno u školu pođi … na mnoštvo radionica dođi!

Dan BezVeze 2024.

http://danbezveze.weebly.com/

 

Dan kada škola postaje veliko igralište, glumilište, znanstveno učilište, manufaktura, pozornica i kviskoteka… tako bismo mogli ukratko opisati provedbu projekta koji se već sedmu godinu provodi u našoj školi. Sve o njemu već dobro znamo i svake godine ga jedva dočekamo.

Dan kada je škola puna, trka i buka na svakome koraku i djeca žure uhvatiti radionicu. Bilo je svega, … od rola, igle, kviza, kista, sve do ritma, zvuka, šatora… Za učenike je pripremljeno mnoštvo radionica, sportskih aktivnosti i zanimacija. Osim učitelja, ruke su pružili i mnogi vanjski suradnici i udruge zbog kojih naš dan postaje još posebniji i interesantniji. Svima od srca zahvaljujemo!

Dan kada ne misliš na mobitel i kad su ti misli slobodne, … kada znaš da ćeš stići gdje god poželiš i kada ćeš sigurno naći prijatelja na pravome mjestu…  Dan kada se družimo i slušamo, gledamo i pričamo,… upravo tada bude sve baš kako treba!

Dan koji bi trebao postati pravilo, a ne svečanost. Vrijeme koje koristiš za druženje i razgovor s prijateljima, za igru na zraku, za provođenje ideja u djelo i za sve male stvari koja nastanu kada stvaraš rukama. Poslušaj, dodirni, osjeti sve ono što ti se pruža dok makneš pogled sa svog malog ekrana.

Hvala našoj učiteljici Mireni Maljković na velikom projektu, svim našim učiteljima i zaposlenicima, vanjskim suradnicima i donatorima koji Dan BezVeze  čine Danom za pamćenje!

Tekst: Sanja Brajević

Foto: Sanela Lacić

 

Vrhunska fotogalerija na više.

 

 

 

Odgovori